Wie zijn wij

Dé toegang specialist van oost Nederland

Vincent Bertu heeft zich, na jaren werkzaam te zijn geweest in de elektro en installatie techniek, vanaf 2015 gespecialiseerd in de toegangstechniek.

Met de passie voor automatisering heeft hij  BERTU Toegangstechniek opgericht en heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld tot specialist in automatisatie voor elk soort hekwerk, draaipoort, schuifpoort, slagboom en garagedeur.

Samen met de verschillende mogelijkheden van toegangscontrole systemen, intercoms, video deurbellen en camera bewaking voor uw woning of gebouw.

In drie stappen naar een veilig gevoel
Kennismaking & invetarisatie
Elke locatie en situatie is anders, soms is er nog helemaal geen poort, hekwerk of slagboom aanwezig, een andere keer is dit wel aanwezig maar is deze (nog) niet voorzien van automatisering of is de bestaande automatisering defect. Daarom maken we altijd graag eerst even kennis en inventariseren we de wensen en mogelijkheden op locatie zodat we altijd de best passende oplossing kunnen adviseren.

Levering, montage & installatie
Op basis van de wensen en mogelijkheden leveren, monteren en installeren wij het automatiserings- en beveiligingssysteem. Door te werken met producten van de hoogste kwaliteit en de jarenlange ervaring in de elektro-, installatie- en toegangstechniek bent u ervan verzekerd dat dit zorgeloos functioneert.

Onderhoud & service
Om de levensduur van de installatie te verlengen en de betrouwbaarheid en veiligheid te verhogen zorgen wij ook voor het onderhoud van de systemen en zijn wij altijd bereikbaar bij mogelijke storingen. Heeft u geen toegangssysteem van Bertu Toegangstechniek en is er een storing of onderhoud nodig? Ook voor storingen en het onderhoud aan uw installatie kunt u bij ons terecht. Wij zijn hiervoor niet merk afhankelijk en kunnen vrijwel alle onderdelen leveren door goede afspraken met onze vaste leveranciers.

“Bertu Toegangstechniek staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, vakwerk en een persoonlijke aanpak. Op basis van onze ruime ervaring en praktische kennis kunnen we altijd de beste oplossing adviseren en vakkundig plaatsen en onderhouden. Bertu Toegangstechniek houdt van korte lijnen en snel schakelen. Wij regelen het.”

BERTU TOEGANGSTECHNIEK