Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Onder toegangscontrole of toegangssystemen verstaan we het geautoriseerd en gecontroleerd toegang verlenen aan gebruikers van een gebouw, terrein of een woning. Deze controle verhoogt de mate van beveiliging en Bertu Toegangstechniek biedt een zeer uitgebreid assortiment aan toegangscontrole mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw schuifpoort of slagboom.

Op basis van uw noodzakelijke wensen alsmede persoonlijke voorkeur kunnen wij u adviseren in welke oplossing voor uw situatie het beste is. Zoals aangegeven kunnen wij een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod aan toegangssystemen leveren. Een aantal veel voorkomende systemen vindt u in het onderstaande overzicht.

en nog veel meer.

Onze systemen zijn online te programmeren, controleren en aan te passen. Ideaal wanneer u tijdelijke werknemers heeft of als iemand zijn pas kwijt is. U bent altijd gegarandeerd van volledige controle over de toegang van uw locatie.

Uitbreiding toegangscontrole

Wij bieden u de mogelijkheid om nieuwe of bestaande toegangscontrole systemen uit te breiden en te optimaliseren met beveiligingscamera’s en monitoren die u op ieder apparaat of locatie kunt bekijken. Ook zwaailichten zijn bijvoorbeeld een optie. Wilt u meer informatie over het uitbreiden van uw huidige toegangscontrole systeem? Neem dan contact met ons op. Wij maken dan samen met gehele vrijblijvend een passen voorstel.

Ook voor al uw andere vragen met betrekking tot toegangscontrole of automatisering van uw poort of garagedeur kunt u gerust bij ons terecht. Wij staan u graag te woorden en geven graag eerlijk advies.

Storing en onderhoud

Heeft u al een toegangssysteem en ervaart u een storing? Neem dan direct contact met ons op. Met onze ervaring en specialisme in toegangssystemen kunnen wij vrijwel ieder storing binnen een mum van tijd voor u oplossen. Dit geldt ook voor onderhoudswerkzaamheden voor al uw toegang- en beveiligingssystemen.