Bedieningssystemen

Bedieningssystemen

Bedieningssystemen

Bertu Toegangstechniek levert in feite alle soorten bedieningssystemen voor toegangscontrole. Ziet u een bepaald systeem niet op onze website staan, neem dan even contact met ons op. De meest voorkomende bedieningssystemen vindt u op deze pagina terug.

Toegangscontrole zorgt ervoor dat u in beheer heeft wie uw pand of terrein op mag komen en wie niet. Afhankelijk van uw wensen kunnen al uw locaties individueel vanaf één centraal punt of los van elkaar beheerd worden. Wij komen graag kijken op uw locaties om vervolgens met een passende oplossing te komen. Een combinatie van zeer veilig en zeer goede controle zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort of dat van uw klanten en relaties.

Zoals gezegd leveren wij talloze systemen en hangt een groot deel af van wat uw wensen precies zijn.

Overzicht toegang bedieningssystemenbedieningssystemen

Pasjes systeem / badges / druppels

Veelal gebruikt als web-based oplossing. Pasjes kunnen eventueel met een kaartlees systeem werken maar het meest voorkomende is een web-based pasjes systeem.

Handzenders / afstandsbediening

Deze vorm van toegangstechniek wordt over het algemeen gebruikt bij schuifpoorten, draaipoorten en garagedeuren. U opent uw garagedeur of geautomatiseerde poort met een afstandsbediening.

Gsm modules

Middels een gsm module belt u naar een bepaald nummer om toegang te krijgen tot een locatie. Eenvoudig omdat het via het gsm netwerk gaat. Geen extra infrastructuur voor nodig.

Smartphone

Net als bij een web-based systeem kunt u vandaag de dag ook uw toegangscontrole regelen via een app. Een app maakt een los apparaat zoals een afstandsbediening overbodig.

Sleutelschakelaars

Een fysieke vorm van toegangscontrole waarbij u een schakelaar bedient met een unieke sleutel.

Detectielussen

Een detectielus ligt onder het asfalt of bestrating. Wanneer u er met een auto overheen rijdt, gaat uw draaipoort, schuifpoort of slagboom open.

Tijdklokken

Met een tijdklok kunt u zelf tijden programmeren die ervoor zorgen dat de toegang tot uw locatie vanaf en tot een bepaalde tijd zijn geopend.

Homelink

Dit betreft een bedieningsknop in uw auto die te programmeren is op de aansturing van uw poort, slagboom of garagedeur.

 

Staat uw gewenste toegangscontrole bedieningssysteem er niet tussen? Neem dan contact met u op. Wij kunnen u dan direct informeren over de mogelijkheden om uw gewenste systeem te leveren en te monteren.