Slagboom

Slagboom

Slagboom leverancier

Waar kan ik een slagboom kopen? Een vraag die u waarschijnlijk maar eens in uw leven stelt. Wij hebben het antwoord in ieder geval. Een slagboom kopen doet u bij Bertu Toegangstechniek. Wij zijn erkend slagbomen leverancier door Oost Nederland.

Een elektrische slagboom is wereldwijd een herkenbare en subtiele manier voor het afsluiten van uw terrein op een veilige manier. Het is een perfecte oplossing voor ondernemers en instanties om toegang te regelen. U beslist eenvoudig welk voertuig wel of geen toegang krijgt tot uw terrein.

Toepassing

Net als bij automatisering van poorten wordt een slagboom aangedreven met behulp van een motor. Verder zijn onze slagbomen zeer geschikt voor intensief gebruik en bestand tegen alle weersomstandigheden. Onze slagbomen zijn dan ook perfect voor bijvoorbeeld betaalde parkeergarages, toegang tot bedrijventerreinen of winkelcentra en andere drukke plekken.

Daarnaast kunt u van ons verwachten dat veiligheid voorop staat. U kunt bijvoorbeeld kiezen om uw slagboom met een pasje, smartphone, detectielus en meer te bedienen. Maar u kunt voor nog meer veiligheid een aantal aanvullende opties toevoegen zoals u dit normaal gesproken ook bij een parkeergarage ziet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stoplicht, kentekenscanner of tweede slagboom zoals ze dat ook bij Schiphol hebben om maar een beeld te vormen.

Elektrisch of handbediende slagboom

Doorgaans worden er elektrische slagbomen aangeschaft. Uiteraard zijn er situaties waarbij een slagboom die handbediend is de voorkeur geniet. Ook hierin kunnen wij u adviseren, leveren en monteren.

Wij leveren slagbomen in in allerlei soorten afmetingen en met een range aan mechanismen. Denk bijvoorbeeld aan slagbomen waarbij tegengewicht wordt gebruikt, of gebruik maken van gasvering. Maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen tussen een slagboom die horizontaal draait of juist omhoog gaat. Voor alle soorten terreinen en ingangen hebben we de juiste oplossing in huis, bijvoorbeeld een slagboom met kentekenherkenning. Van basic tot op maat gemaakt.

Neem vrijblijvend contact met ons op om eventuele mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Slagboom installatie

Voor installatie van de slagbomen komen wij bij u op locatie. Wij regelen alles voor de installatie en montage van de slagbomen. Het enige wat u hoeft te regelen is: ervoor zorgen dat er een 230 Volt aansluiting in de buurt is. De rest regelen wij. Wij zijn goed bereikbaar, mocht er een keer onverwachts een storing ontstaan.

Wij komen graag vrijblijvend langs om u persoonlijk advies te kunnen geven over de mogelijkheden die er voor uw bedrijf of thuissituatie zijn.

Op zoek naar iets anders?

Bent u naast een slagboom op zoek naar andere vormen van toegangstechnieken? Bertu Toegangstechniek is gespecialiseerd in alles wat met Toegangstechniek te maken heeft. Denk hierbij aan automatisering van uw poorten, toegangscontrole of beveiliging.

Niet zeker wat u nodig heeft? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we uw situatie bekijken en we zullen u altijd eerlijk advies geven over wat het beste bij u past.

Ons werkgebied

Bertu Toeganstechniek levert haar diensten door Oost Nederland. We hebben al meerdere slagbomen geplaatst in Almelo, Deventer, Zwolle, Oldenzaal, Losser en Enschede.