Schuifpoort

Schuifpoort

Schuifpoort automatisering

Een poort die veelal door ondernemers wordt gebruikt maar zeker ook privé te gebruiken is, is een geautomatiseerde schuifpoort. Dit is een zeer veilige en robuuste oplossing waarmee u onbevoegden buiten de deur houdt. Anderzijds toch een zeer professionele uitstraling heeft richting uw relaties en potentiële klanten. Een poort met de hand sluiten is niet meer nodig en uw personeel zal nooit meer vergeten de poort dicht te doen.

Bertu Toegangstechniek levert en monteert de gehele constructie waarbij er een motor wordt geplaatst bij de schuifpoort. Ook wanneer u al een schuifpoort heeft kunnen we samen gratis en vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw situatie kijken.

Deze klanten hebben we al blij kunnen maken met het automatiseren van hun poort


 • goed werk geleverd, automatische schuifpoort gerepareerd loopt weer als van ouds. tegen goede prijs.

  klaas jansen Avatar klaas jansen
  1 maart 2022

 • Netjes en goed werk geleverd! Volgens afspraak en op tijd! Top

  solidvoice egon Avatar solidvoice egon
  29 juli 2021
 • Erg goede service. Ze zijn eerst komen kijken voor een vrijblijvende prijs opgave. Wij hebben ons huis laten beveiligen met camera's en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking.

  Chantal Steffens Avatar Chantal Steffens
  5 september 2020
 • Electrische toegangspoort is geïnstalleerd door Bertu Toegangstechniek. Het systeem werkt naar behoren. Het gehele systeem is keurig en netjes afgewerkt. Duidelijke uitleg.

  Pascal Leferink Avatar Pascal Leferink
  30 september 2020
 • BERTU heeft onze draaipoort keurig automatisch gemaakt. duidelijke afspraken! ik ben zeer tevreden!

  Johan Huiskers Avatar Johan Huiskers
  27 augustus 2020

Nieuwe schuifpoort

Wij helpen u graag met het beveiligen van uw terrein door een nieuwe geautomatiseerde schuifpoort te plaatsen. Uiteraard kijken we hierbij naar uw wensen, de veiligheid en de beschikbare mogelijkheden.

Wij kunnen een zeer breed assortiment aan schuifpoorten leveren. Deze zijn allemaal geschikt zijn voor zeer intensief gebruik. Ook zijn deze poorten beschikbaar op rail of in een vrijdragende constructie. Alle motoren voldoen aan de strenge eisen als het gaat om duurzaamheid, kwaliteit, gebruik en veiligheid. Tevens kunnen wij op maat automatisering uitvoeren.

Alle motoren en andere onderdelen worden door Bertu Toegangstechniek ingekocht bij enkel de beste fabrikanten die door onszelf zijn vergeleken en uitgekozen. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij het beste voor u geselecteerd hebben wat er op de markt is tegen een gunstig tarief.

Net als al onze andere geautomatiseerd poorten is een schuifpoort van ons handmatig te bedienen in geval van bijvoorbeeld een stroomstoring.

Vandaag de dag zijn er veel verschillende manieren om uw schuifpoort te bedienen. Denk bijvoorbeeld aan een druppellezer of een afstandsbediening. Maar het kan tegenwoordig ook gewoon met een applicatie via uw  smartphone of via kentekenherkenning.

Wij komen graag vrijblijvend langs om u persoonlijk advies te kunnen geven over de mogelijkheden die er voor uw bedrijf of thuissituatie zijn.

Bestaande poort automatiseren

Indien u al een poort heeft, dan kunnen wij op uw verzoek een voorstel doen wat het kost om uw bestaande poort te laten automatiseren. Ook bestaande niet geautomatiseerde schuifpoorten kunnen wij voor u automatiseren.

Bij het automatiseren van een bestaande schuifpoort plaatsen wij een elektromotor aan de binnenzijde van het terrein tegen de poortvleugel. Vervolgens zorgen we ervoor dat er door middel van een tandlat op het schuifbare deel van de poort te plaatsen, het geheel kan worden aangedreven. U hoeft in ieder geval niet speciaal een nieuwe schuifpoort aan te schaffen als u al een bestaande poort heeft.

Verder zijn er nog talloze mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole waarmee u in- en uitgaand verkeer nog beter kunt controleren.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën te bespreken. Wij geven u graag eerlijk advies.

Ons werkgebied

Uiteraard leveren wij onze diensten door Oost Nederland. Zo hebben we al een aantal bestaande poorten mogen automatiseren en nieuwe schuifpoorten geplaatst in: Zwolle, Oldenzaal, Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo en Losser.