Garagedeur

Garagedeur

Garagedeur automatiseren

Wanneer u dagelijks gebruik maakt van uw garagedeur, dan is het verstandig om eens te overwegen om een elektrische garagedeur te nemen oftewel uw garagedeur laten automatiseren zoals dat in vaktermen heet.

De meesten onder ons hebben niet door hoe vaak we eigenlijk door via de garage naar binnen gaan. Dit is in veel gevallen vaker dan dat we door bijvoorbeeld de voor- of achterdeur gaan. U kunt dit voor uzelf wel nagaan of dit bij u ook het geval is. En is dit wel het geval, dan kunnen we samen eens kijken of uw garagedeur automatiseren handiger is. Het gemak van een deur die automatisch opent zal u in ieder geval snel aan gewend zijn, zeker als het regent.

Mogelijkheden voor automatisering

Bertu Toegangstechniek biedt u meerdere veilige en professionele manieren om garagedeur automatisering uit te voeren. De bekendste en meest voorkomende bij woonhuizen is natuurlijk de afstandsbediening die u aan uw sleutelbos kunt hangen of in de auto kunt leggen. Maar als bedrijf zijnde kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het openen en sluiten aan één of meerdere bevoegde personen over te laten zoals een receptionist of beveiliger.

Specialist in toegangstechniek

Wij zijn specialist op het gebied van toegangstechniek. Denk hierbij aan draaipoort automatisering, schuifpoort of slagboom automatisering. Maar bijvoorbeeld ook toegangscontrole zoals een video deurbel of een intercom installatie. En een garagedeur automatiseren valt dan vanzelfsprekend ook onder onze specialismen.

Ook wanneer u een bestaande garagedeur elektrisch wilt bedienen dan kunnen wij dit voor u realiseren. Laat ons weten wat voor type deur u heeft. Denk aan benamingen zoals dubbele draaideur, kanteldeur of sectionaal deur. Weet u niet zeker welk type deur u heeft? Neem dan contact met ons op zodat we u kunnen helpen.

Garagedeur openen met telefoon (smartphone)garagedeur-automatiseren

Wij hebben ook garagedeuren die u kunt bedienen met uw telefoon. Het is eigenlijk heel simpel: de garagedeur openen met een app. Zo hoeft u de auto niet meer uit te stappen, maar blijft u lekker zitten door hem met de app te openen. Verstandig is dan wel om de app te beveiligen met een code, zodat niemand erbij kan. Zo nemen wij alle moeite voor u weg en helpen we u graag in de richting van een makkelijk leven bij u thuis of op werk.

Wat te doen bij een storing?

Heeft u al een geautomatiseerde garagedeur en ervaart u een zeldzame storing? Maakt u zich in dat geval geen zorgen. Wanneer u de garagedeur bij ons heeft gekocht, is er altijd een mogelijkheid om de garagedeur handmatig te openen. Neem contact met ons op als u niet meer weet hoe de handmatige bediening werkt. Ook wanneer u een elektrische bedienbare garagedeur van een andere leverancier heeft kunt u gewoon contact met ons opnemen. Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Hulp nodig?

Weet u niet zeker wat u precies nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag uw vragen te beantwoorden en geven altijd eerlijk advies, daar staan wij als organisatie immers om bekend.


Ons werkgebied

Bertu toegangstechniek levert haar diensten door Oost Nederland. We hebben al garagedeuren mogen automatiseren in Zwolle, Oldenzaal, Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo en Losser.