Poort automatiseren

Poort automatiseren

Poort automatisatie geeft u verhoogde veiligheid en gemak 

Poort automatisatie opent de deur naar verschillende voordelen op het gebied van onder meer veiligheid en gemak. Met de elektrische bediening van uw poort wordt het openen en sluiten een moeiteloze handeling. Met een enkele druk op de knop kunt u erop vertrouwen dat uw eigendom goed beschermd is. Nieuwsgierig naar de diverse mogelijkheden van poort automatisatie? Lees dan vooral verder.  

Veiligheid en gemoedsrust op de eerste plaats met poort automatisatie 

Poort automatiseren

Wanneer u uw poort laat automatiseren, levert u dat niet alleen extra comfort op bij het openen en sluiten ervan, maar ook een veiligere omgeving.  

U kent het vast wel, dat gedoe met handmatige poorten die, zowel thuis als op de zaak, soms onbedoeld open blijven staan. Mensen hebben gewoon geen zin om die poort telkens op slot te draaien. Toch zijn de negatieve consequenties hiervan niet te onderschatten. Het loont daarom zeker om te onderzoeken wat een elektrische poort u allemaal te bieden heeft. Laat uw poort automatiseren. Bij Bertu Toegangstechniek staan we paraat om al uw vragen te beantwoorden en u te informeren over de manieren waarop we de risico’s in uw specifieke situatie kunnen inperken.  

Laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van extra veiligheid, gemoedsrust en gemak? Laat uw poort automatiseren. Aarzel niet en neem contact met ons op. Bel ons op 053-2316121, stuur een berichtje naarinfo@bertu-toegangstechniek.nl of vul ons contactformulier in.


Uw poort automatiseren? Kies voor het vakmanschap van Bertu 

Uw poort automatiseren is onze specialiteit. Een draaipoort of schuifpoort, ondergrondse aandrijving of een opbouw aandrijving, het is ons om het even. We richten ons volledig op het waarmaken van uw specifieke wensen, rekening houdend met zowel de wettelijke voorschriften als uw budget. Ook uw garagedeur of slagboom automatiseren we met plezier. 

En natuurlijk zijn we er ook voor onderhoud en om eventuele storingen op te lossen bij de al bestaande geautomatiseerde deuren en poorten. Kunt u onze hulp gebruiken? Laat het ons weten

Ontdek de bedieningsmogelijkheden van poort automatisatie 

Elektrische poorten kunt u op verschillende manieren bedienen. U kunt bijvoorbeeld denken aan afstandsbedieningen, schakelaars, codeklavieren en zelfs uw mobiele apparaten. Als we uw poort automatiseren, kunnen we ook de instellingen zo aanpassen dat de poort vanzelf dichtgaat zodra u het terrein oprijdt of verlaat.  

Er zijn wel wat dingen om rekening mee te houden bij de aansturing van een poort, zoals hoe groot en zwaar hij is, hoe lang hij is en welk type poort of deur het betreft. Weet u niet zeker welke manier van besturing het meest geschikt is voor uw situatie? Vraag het ons! We beantwoorden graag uw vragen en helpen u een passende oplossing te vinden. 

Laat uw poort automatiseren 

Poort automatiseren

Vergemakkelijk het openen en sluiten van uw poort. Geen zorgen meer over het heen en weer lopen om uw poort te openen of sluiten of het weren van onbevoegden van uw terrein. Met een poort automatisatie is dat verleden tijd. We brengen de nieuwste snufjes naar uw bestaande poort. Denk aan toegangscontrolesystemen, intercoms en video-deurbellen. U bepaalt op afstand wie uw terrein mag betreden en ongewenste gasten blijven buiten de deur!  

Bij Bertu Toegangstechniek bent u aan het juiste adres voor het automatiseren van uw poort. Twijfelt u of de leeftijd van uw poort de poort automatisatie in de weg staat? Bel ons dan op 053-2316121, stuur een berichtje naar info@bertu-toegangstechniek.nl of vul ons contactformulier in. 


Geen risico’s bij het automatiseren van uw poort 

Veiligheid staat bij ons op nummer één als wij uw poort automatiseren. Er is ons alles aan gelegen om ervoor te zorgen dat onze producten veilig zijn. Ook bij de installatie ervan volgen we strikte regels omtrent veiligheid. Bovendien beschikken onze producten over een speciaal beveiligingssysteem dat voorkomt dat iemand of iets geraakt wordt door een sluitende poort, slagboom of garagedeur. U kunt ook kiezen voor extra beveiligingsopties zoals lijsten die reageren op aanraking, fotocellen, detectielussen en flitslichten. 

Ziet u ook de voordelen van poort automatisatie? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar, zonder enige verplichting, om mee te denken over de beste aanpak! 


Ons werkgebied

Bertu Toegangstechniek opereert in heel Oost-Nederland en biedt diverse diensten aan. We hebben met succes meerdere bestaande poorten geautomatiseerd en nieuwe schuifpoorten geïnstalleerd in verschillende steden, waaronder Enschede, Deventer, Almelo, Oldenzaal, Zwolle, Hengelo en Losser.