Poort automatisering

Poort automatisering

Uw poort automatiseren zorgt voor gemak en veiligheid

Uw poort automatiseren maakt het openen en sluiten van uw poort niet enkel en alleen gemakkelijker, maar ook veiliger. Door uw poort te automatiseren, kunt u er zeker van zijn dat deze op slot is wanneer dat nodig is. Dit is een veelvoorkomend probleem bij ondernemers en particulieren die een handbediende poort gebruiken. Men laat namelijk een handbediende poort doorgaans open staan, omdat het “te veel” werk is om de poort even op slot te doen, met alle nadelige gevolgen van dien. Het is belangrijk om hierover na te denken en de mogelijke risico’s te beperken. Wij van Bertu Toegangstechniek hebben jarenlange ervaring in het elektrisch maken van poorten en hekwerken, zoals draaipoorten en schuifpoorten. Wij denken dan ook graag eens vrijblijvend met u mee om te kijken naar uw situatie en de mogelijke risico’s en hoe deze risico’s te beperken zijn.

Wilt u graag meer informatie over poort automatisatie of wilt u uw poort automatiseren? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 053-2316121, te mailen naar info@bertu-toegangstechniek.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Bertu Toegangstechniek is gespecialiseerd op het gebied van poort automatisering van bijvoorbeeld draaipoorten en schuifpoorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een ondergrondse aandrijving of een opbouw aandrijving. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, wettelijke normen en budget. Naast poorten automatiseren kunnen we ook garagedeuren en slagbomen automatiseren. We leveren, monteren en bieden onderhouds- en storingswerkzaamheden aan voor bestaande geautomatiseerde deuren en poorten. Ga voor gemak en veiligheid en neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

Poort automatisatie

poort elektrisch maken

We leveren een breed scala aan poorten, inclusief de benodigde bedieningsmechanismen. Afstandsbediening is meestal de meest populaire keuze, maar poort automatisering kan ook worden uitgevoerd via een schakelaar of een codeklavier. Bovendien wordt bediening via mobiele apparaten steeds vaker gebruikt. Tevens leveren wij geautomatiseerde poorten, waarbij wij de aansturing zo voor u in kunnen stellen dat de toegang vanzelf sluit nadat u het terrein heeft verlaten of heeft betreden. Dit zorgt voor zekerheid daar waar niet iedereen een poort altijd achter zich weer dicht doet. U bent dus zeker van een gesloten poort wanneer u voor deze optie kiest.

Er zijn veel verschillende manieren om uw elektrische poort, slagboom of garage deur te bedienen. Je kan ze bijvoorbeeld openen en sluiten met een afstandsbediening, via een schakelaar, met een codeklavier of met uw telefoon. Weet u niet zeker welke aansturing u nodig heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Er komen immers een aantal factoren bij kijken zoals de grootte, lengte, zwaarte en type van de poort of deur. We begrijpen dat dit onduidelijk kan zijn en adviseren u graag. Bel ons dus gerust op of stuur ons een bericht. Wij staan u graag te woord.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 053-2316121, te mailen naar info@bertu-toegangstechniek.nl of door ons contactformulier in te vullen.


Poort elektrisch maken 

Wilt u uw poort elektrisch maken? Het elektrisch maken van uw poort biedt veel voordelen. U kunt uw poort gemakkelijk openen en sluiten zonder dat u uit uw auto hoeft te stappen. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook extra veiligheid. Daarnaast kunt u met een geautomatiseerde poort de toegang beter beheren en voorkomen dat onbevoegden uw terrein betreden. Bij Bertu Toegangstechniek kunt u terecht voor het elektrisch maken van uw poort, Heeft u een handmatige poort? Dan bieden wij de mogelijkheid om deze poort elektrisch te maken zonder dat u een geheel nieuwe poort hoeft aan te schaffen. Als u niet zeker weet of wij uw poort kunnen automatiseren vanwege de leeftijd ervan, kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag!

Het is ook mogelijk om bij een nieuwe of bestaande poorten toegangscontrole systemen, intercom systemen of video deurbellen te plaatsen. Zo kunt u zien, en van een afstand bepalen wie uw terrein wel of juist niet mag betreden. Wij helpen u graag en geven eerlijk advies. We zijn zowel telefonisch op 053-2316121, als per mail via info@bertu-toegangstechniek.nl bereikbaar. Tevens kunt u contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen.

poort automatiseren

Veiligheid voorop bij het automatiseren van uw poort

Vanzelfsprekend komt bij het leveren van producten die met veiligheid te maken hebben ook een grote verantwoordelijkheid kijken. Het leveren van een product is één ding, maar een veilig product afleveren is een tweede.

Bij Bertu Toegangstechniek werken wij bij het plaatsen van automatisering altijd volgens alle richtlijnen en normen als het gaat om veiligheid. Alle automatisering wordt voorzien van een beveiligingssysteem. Mocht het zo zijn dat een poort, slagboom of garagedeur tijdens het sluiten onverhoopt een persoon of object dreigen te raken, dan stoppen onze systemen automatisch. Wij plaatsen bijvoorbeeld contactlijsten, fotocellen, detectielussen en flitslichten om ervoor te zorgen dat uw toegang optimaal beveiligd is.


Heeft u een vraag of wilt u weten welke mogelijkheid en oplossing het beste voor uw situatie is? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken graag vrijblijvend met u mee.


 

Ons werkgebied

Bertu Toegangstechniek levert diensten door Oost Nederland. Zo hebben we al een aantal bestaande poorten mogen automatiseren en nieuwe schuifpoorten geplaatst in: Zwolle, Oldenzaal, Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo en Losser.