Poort elektrisch maken

Poort elektrisch maken

Uw poort elektrisch maken: een slimme keuze voor veiligheid en comfort

Het elektrisch maken van een poort biedt talloze voordelen, zoals gemak, veiligheid en gemoedsrust. Door uw poort elektrisch te maken, is het openen en sluiten ervan heel eenvoudig geworden. Één druk op de knop volstaat en u kunt erop vertrouwen dat uw eigendom veilig is afgesloten. Ontdek de mogelijkheden van poortautomatisering en geniet van het comfort en de gemoedsrust die het u oplevert.

Beperk de risico’s, stap over op elektrische poorten

poort elektrisch maken

Door uw poort elektrisch te maken, geniet u niet alleen van extra gemak bij het openen en sluiten, maar van een verhoogde veiligheid in uw omgeving.

Een veelvoorkomend probleem bij handmatige poorten, zowel voor ondernemers als particulieren, is dat ze vaak open blijven staan. Dit gebeurt omdat mensen het als “gedoe” ervaren om telkens de poort op slot te doen. Dit kan echter negatieve gevolgen hebben. Om deze potentiële risico’s tot een minimum te beperken, is het belangrijk om stil te staan bij de mogelijkheden van poortautomatisering. Bij Bertu Toegangstechniek hebben we een schat aan ervaring in het elektrisch maken van verschillende soorten poorten en hekwerken, zoals draaipoorten en schuifpoorten. We staan graag voor u klaar om vrijblijvend met u mee te denken over uw specifieke situatie en hoe we de risico’s kunnen minimaliseren.

Kiest u ook voor gemak, veiligheid en gemoedsrust? Laat dan uw poort elektrisch maken. Neem contact met ons op door te bellen naar 053-2316121, te mailen naar info@bertu-toegangstechniek.nl of door ons contactformulier in te vullen.Expertise in poorten elektrisch maken en meer

Bij Bertu Toegangstechniek zijn we gespecialiseerd in het elektrisch maken van diverse soorten poorten, waaronder draaipoorten en schuifpoorten. U heeft daarbij de keuze uit een ondergrondse aandrijving of een opbouw aandrijving. We streven ernaar om aan uw specifieke wensen te voldoen, waarbij we tevens rekening houden met de geldende wettelijke normen en uw budget. Naast het automatiseren van poorten, kunnen we ook garagedeuren en slagbomen elektrisch maken. Bovendien bieden we onderhouds- en storingsdiensten aan voor bestaande geautomatiseerde deuren en poorten.

Vindt u het tijd om uw poort elektrisch te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen.

poort automatiseren

Elektrische poorten: diverse bedieningsmogelijkheden

Het automatiseren van poorten biedt verschillende opties voor bediening, waaronder afstandsbediening, schakelaars, codeklavieren en zelfs mobiele apparaten. Wanneer we uw poort elektrisch maken, kunnen we bovendien de instellingen zo configureren dat de poort automatisch sluit nadat u het terrein heeft verlaten of betreden.

Bij de aansturing van een poort spelen verschillende factoren een rol, zoals de grootte, lengte, gewicht en het type van de poort of deur. Als u niet zeker weet welke bedieningsmogelijkheid het beste bij uw situatie past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw situatie.

Poort elektrisch maken 

Moeiteloos uw poort openen en sluiten zonder uit uw auto te stappen en onbevoegden van uw terrein weren. Dan kan met een geautomatiseerde poort. Heeft u momenteel een handmatige poort? Geen probleem! Wij kunnen uw bestaande poort elektrisch maken. Bovendien kunnen we, net als bij nieuwe poorten, ook bij bestaande poorten toegangscontrolesystemen, intercomsystemen of video-deurbellen installeren. Hiermee kunt op afstand bepalen of iemand uw terrein mag betreden.

Bij Bertu Toegangstechniek kunt u terecht voor het elektrisch maken van uw poort. Mocht u twijfelen of uw poort geautomatiseerd kan worden vanwege de leeftijd ervan, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op 053-2316121, te mailen naar info@bertu-toegangstechniek.nl of door ons contactformulier in te vullen.


Bij Bertu Toegangstechniek staat veiligheid voorop

Bij het elektrisch maken van uw poort is veiligheid van groot belang. Niet alleen leveren wij producten, maar we dragen ook een grote verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze producten veilig zijn. We hanteren daarom strikte richtlijnen voor de veiligheid bij het installeren van automatiseringssystemen. We voorzien alle automatisering van een beveiligingssysteem. Ons systeem zal automatisch stoppen wanneer een persoon of object tijdens het sluiten van de poort, slagboom of garagedeur geraakt dreigt te worden. Om uw toegang optimaal te beveiligen, plaatsen wij bijvoorbeeld contactlijsten, fotocellen, detectielussen en flitslichten.

Heeft u vragen of wilt u weten welke mogelijkheden en oplossingen het beste zijn voor uw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.


 

Ons werkgebied

Bertu Toegangstechniek opereert in heel Oost Nederland en biedt diverse diensten aan. We hebben met succes meerdere bestaande poorten geautomatiseerd en nieuwe schuifpoorten geïnstalleerd in verschillende steden, waaronder Enschede, Deventer, Almelo, Oldenzaal, Zwolle, Hengelo en Losser.